Бъди класа

be_classy_texto_by_ayelenbieber-d6czhe8

Докато чакате  нещата ви да се случат, защо не  предприемете решителната крачка да скъсате с  апатията, омразата, ненавистта и инерцията. Всяка гневна реакция и обвинение всъщност е  продукт на  безсилието и нежеланието някой да  наруши комфорта на познатите неща.

Вчера  прочетох страхотна публикация във фейсбука на  моя позната. Задоволеността, сигурността, заплатата, обещанието  закърнява  естествената реакция на човек, попаднал в трудност – търсенето на решение. За мен най – добрия вариант е някой да поблъска сам главата си без да му даваш  резултата в ръцете. Така  се научава в криза да намира изход от ситуацията.

Много хора  предпочитат да се съсредоточат в мисълта за заплатата и не осъзнават, че работата може да им донесе  много добри възможности, стига да се прояви оригиналност. Няма значение кой си, можеш да бъдеш незаменим в професионализма си и да направиш фурор. Направиш ли фурор, пътищата са отворени.

На първо място се научи да плащаш за всяка услуга или вещ, която придобиваш – няма значение какво.  Ако искаш да  бъдеш богат, мисли като богаташ, действай, крои планове и бъди такъв, все едно си мултимилионер. Обаче богатия не   отделя стотинки и не пресмята трохиците, както и не  се изживява като дребен тарикат. Той не търси и евтиния ефект, както и  евтината имитация на лукс.  Богатият е изключително умен, ерудиран, има обноски, маниери, подход…мисъл. Ако има скъпи вещи, то те не са реплики. Не носи спортни дрехи /анцузи/  с надписи „ВЕРСАЧЕ”, не носи  огромни часовници и ланци, които да проблясват агресивно под разкопчаната риза. Това е псевдо маниера на изтърканото фолк излъчване. Това е чалгата в гадния й вариант. НЕ СЕ ИЗЖИВЯВАЙТЕ КАТО ГАНГСТЕРИ И ЛОШИ МОМЧЕТА!

Стилен костюм, стилен аксесоар – от обувките, през колана, вратовръзката, часовника, очилата, писалката – всичко е важно. Външният вид е визитката във всяка една ситуация! Информацията в момента е достъпна. Аз се допитвам както до стилистката, така и съвсем съзнателно се  опитах да създам добър вкус. Това не се отнася само до облеклото. Внимателно трябва да  акцентирате върху всеки елемент на отношението си. Това е част от еволюцията, която се преживява.

Всичко е възможно, и мисълта, че хората се разграничават според  възможностите и късмета, както и  мунициите, които притежават е пълна глупост. Важно е доколко силно го желаеш и волята, която имаш да го постигнеш. Това което отграничава  бедните от богатите е невежеството и познанието.

Време е да направите решителната крачка. Можеш да си позволиш да си ексцентричен, ако имаш супербранд – разпознаваем и незаменим. Ако си новак на  пазара и искаш да намериш мястото си, влез в  клуба на богатите и мотивираните. Това не означава голяма банкова сметка.  Това означава стил и класа. Целете се във високото качество и във висшия пилотаж. Това е начина да  преминете в нивото, което искате.

Ако дойдете в нашата  кантора, ще видите какво имам предвид. Ние  държим  изключително много на професионализма и сме  перфекционисти. Клиентелата ни е отбрана  и изисква всичко да бъде на ниво. Това е начина! Това е към което следва да се стремите!  Това ме кара и мен  да изисквам от  сътрудниците ни същото поведение. Когато си взискателен към всеки един от детайлите, когато организираш и планираш всичко до  последната стотна, нещата неминуемо се случват. Организацията може да промени абсолютно всичко, да ви направи динамични и мотивирани. Цел, план, действие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *